Razredna - 2022/2023

Novogodišnja priredba u donjoj Jajini

Novogodišnja euforija je krenula. Mi je dalje jačamo i širimo raznim aktivnostima. Dana 29.12.'22.g. u školi u D.Jajini, prvaci sa učiteljem Goranom napravili su i napisali novogodišnje čestitke u okviru likovne radionice.

Radionica učenika četvrtog razreda verske nastave "OD HLEBA DO NEBA"

 U četvrtak, 1.oktobra 2022.godine, đaci verske nastave četvrtog razreda bili su učesnici kreativne radionice pod nazivom-"Od hleba do neba".

Likovna radionica Slikanje na furniru

U okviru aktivnosti povodom Dana škole 1.12.2022.godine je održana likovna radionica ,,Slikanje na furniru" u organizaciji učitelja Momčila Stojkovića i uz pomoć učiteljica četvrtog razreda Tatjane Stojković, Olivere Đorđević i nastavnika likovne kulture Bojana Konstantinovića.

Novogodišnja priredba učenika drugog razreda

Učenici odeljenja II-2 su povodom novogodišnjih praznika 27. 12. 2022. godine izveli priredbu u Svečanoj sali naše škole, a učenici II-3, 29.12.2022. 

Likovna radionica Rođendanski poklon

Dana 6.12.2022., u čast 118. rođendana škole, na likovnoj radionici su se okupili učenici koji pohađaju nastavu po IOP-u i njihovi vršnjaci. Bilo je učenika od 4. do 8.razreda i dvoje srednjoškolaca, koji su nekada bili đaci naše škole.

Oktobarska nagrada grada Leskovca

Na svečanoj sednici Skupštine grada Leskovca održane 11.10.2022.godine u Narodnom pozorištu u 12 časova dodeljene su Oktobarske nagrade povodom oslobođenja grada. Među zaslužnim preduzećima, ustanovama, pojedincima i grupama građana našle su se i naše kolege učitelji četvrtog razreda Tatjana, Olivera i Momčilo.

Tags:

Proslava Dana škole u Donjoj Jajini

Dana 12. decembra 2022. godine u izdvojenom odeljenju naše škole u Donjoj Jajini održana je priredba povodom Dana škole.

Literarna radionica za trećake i četvrtake

Povodom literarnog konkursa za Dan škole 2.12.2022.godine je održana literarna radionica na kojoj su učestvovali učenici trećeg i četvrtog razreda.

Dani Dečije nedelje ,,Šta detetu treba da raste do neba"

Aktivnosti u OŠ,,Svetozar Marković" povodom Dečje nedelje su realizovane pod sloganom ,,Šta detetu treba da raste do neba". Tokom cele nedelje je bilo dosta lepih i šarenolikih aktivnosti, a sve u cilju druženja učenika, roditelja i učitelja kao i sticanja lepih prijateljstava i uspomena.

Tags:

Strana 1 od 2

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu