Školski časopis

Poštovani čitaoci,

Redakcija „Pčelice” se trudi da vam svake godine bude prepoznatlјiva, zanimlјiva, ali i da u njoj pronađete informacije o školi koje su vam važne. Prošle školske godine počeo je sa radom sajt škole, koji beleži sve vaše uspehe i aktivnosti pa smo za ovaj broj pripremili samo one koje su obeležile razne vidove saradnje, jer je tema ovogodišnjeg časopisa upravo to – partnerski odnos, timski rad, rečju – saradnja.

Poštovani čitaoci,

Od broja do broja, prođe godina, godina kao tren, a taj tren odnese sa sobom milion događaja školskih – razdraganih, lepih, smelih, tužnih pokatkad, važnih, odlučujućih, nezaboravnih. Odnese tren, ali ne u nepovrat, jer za vas radi redakcija Pčelice i beleži sve što je prošlo.

Reč urednika

Prebrojali smo još ...dana u ovoj školskoj godini. Ispratili maturante, dočekali prvake.Oni krenuli  u svoje nove pobede, mi krenuli u svoje stare pobede.

I zaista kada se osvrnemo, godina za godinom neumitno teče, čini se svaka ista, čini se ništa se ne menja,

Poštovani čitaoci,

Još jedna uspešna godina je za nama.

Takmičili smo se, učili, trčali, slikali, glumili i u svemu tome pobeđivali. Individualno ili timski, donosili smo medalje. Radovali smo se uspesima i slavili pobede.Iskreno, nije teško pobeđivati, kada se nešto radi iz ljubavi.

Poštovani čitaoci,

Pred vama je drugi broj naše Pčelice kao što smo obećali.

U ovom broju smo zabeležili sve vaše uspehe, ali i niz aktivnosti kojim ste obeležili 2014/2015. godinu. Pratili smo vaša takmičenja, izložbe, radionice i predstave. I dok smo razmišljali kako tematski da obojimo ovaj broj

Poštovani čitaoci,

Pripremanje ovog broja časopisa bio je svojevrsni izazov za celu redakciju.

Pomalo smo strepeli kakva će biti vaša reakcija. Ovo nije sasvim novi list koji škola pokreće prvi put,već svojevrsni rimejk istoimenog školskog časopisa iz davne 1958. godine.

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu