Žurka

Protekla školska godina u našoj školi ocenjena je veoma uspešnom. Svi nastavni planovi realizovani su, osvojili smo mnoge opštinske, okružne, ali i republičke nagrade iz gotovo svih predmeta; uspešno smo realizovali rekreativne nastave i  ekskurzije, organizovali humanitarne akcije i vannastavne aktivnosti.

U toj istoj školskoj godini dobili smo i novog direktora, tačnije direktorku škole, Tamaru Janković koja je u svim našim podvizima učestvovala i sve naše inicijative podržala.

Ovu školsku godinu počinjemo spremni, pripremili smo Godišnji plan rada škole, završili globalne planove, dobili smo 4 digitalna nastavnika i opremu za izvođenje, spremni za projektnu nastavu u prvom i petom razredu.

 Zadovolјna svojim timom direktorka je organizovala jedno veselo druženje svim svojim kolegama kako bismo proslavili kraj uspešne školske 2017/2018. godine sa želјom da 2018/2019. godina bude još plodonosnija.

U prijatnoj atmosferi u svom obraćanju istakla je direktorka da smatra da je za dobar rad najvažniji partnerski odnos i da se u svojoj novoj školi oseća dobrodošlo.

U saradničkoj atmosferi lakše se rešavaju svi problemi i lepše se slavi. Zato joj mi od srca želimo još mnogo uspešnih školskih godina sa nama.

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu