Predmetna 2019/2020

Treće mesto na likovnom konkursu povodom Dana planete Zemlјe

Povodom Dana planete Zemlјe koji se obeležava 22. aprila širom sveta, održani su i ove godine mnogobrojni likovni i literarni konkursi.  U  uslovima pandemije i vanredne situacije, deca su svoje radove slala na onlajn konkurse. 

Tags:

Literarna radionica u Domu kulture Roma

U organizaciji Doma kulture Roma iz Leskovca u sredu 4.marta odražana je Prva Literalna radionica. Na ovoj radionici učestvovalo je više od 20 učenika osnovnih škola “Petar Tasić” i “Svetozar Marković”.

Tags:

Izložba ikona

Ućenici 7/4 i 7/3 posetili su izložbu ikona u LKC-u. Ikone su rađene tehnikom duborez u drvetu i delo su umetnika Momčila Novakovića.

Tags:

Probno onlajn testiranje

Poštovani,

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja oglasilo se u vezi sa planiranjem i sprovođenjem završnog ispita na kraju osnovne škole.

Imajući u vidu aktuelnu epidemiološku situaciju u zemlјi i mere koje je donela Vlada Republike Srbije, odluka o vremenu i načinu polaganja završnog ispita biće doneta naknadno, po okončanju zabrane kretanja.

Tags:

Opštinsko takmičenje iz TiT i TIO

U nedelju1.03.2020. s početkom u 9.časova u OŠ"Vožd Karađorđe" održano je opštinsko takmičenje iz TiT i TIO.

Tags:

Sportski pedagog godine

U nizu nagrađenih nastavnika naše škole svoje mesto zauzela je i nastavnica fizičkog vaspitanja Mirjana Krgović dobivši nagradu Sportski pedagog godine koju joj je dodelio Leskovački sportski savez.

Tags:

#Ostanikodkuće

Naši petaci su se u okviru nastave građanskog vaspitanja bavili participacijom, tj. učešćem građana u aktivnostima koje se tiču njih samih, što podrazumeva i pravo dece da se čuje njihov glas u organizaciji života zajednice u kojoj žive, u školi, u kući…

Tags:

Opštinsko takmičenje iz hemije 

Drugo polugodište je u znaku takmičenja iz gotovo svih predmeta. Učenici se pripremaju, pa nagrade ne izostaju.

Tags:

Obnovlјivi izvori energije

U Leskovačkom kulturnom centru, 15. januara 2020. godine učenici 7. razreda sa nastavnikom fizike Aleksandrom Nikolićem učestvovali su u školskom projektu pod nazivom “Obnovlјivi izvori energije”.

Tags:

Strana 1 od 4

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu